Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 20:05

Капулівська гімназія Покровської сільської ради

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Шкільний щоденник

Головна » 2016 » Листопад » 23 » Тиждень іноземних мов
09:25
Тиждень іноземних мов

У Капулівській ЗОШ І – ІІІ ступенів пройшов тиждень іноземних мов.        Вивчення іноземних  мов – процес складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою є потребою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури. 
        Метою проведення тижня іноземної мови є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови. 

У понеділок відбулася урочиста лінійка з нагоди відкриття тижня англійської мови, також відбулася виставка – презентація «Шекспір – видатний англійський поет» для учнів 5 – 11 класів.

 У вівторок було проведено конкурс «Найкращий знавець англійської мови» та віртуальна подорож традиціями Великобританії.

У середу для учнів 5 – 6 класів відбулася вікторина «Цікаві факти англійської мови» та для учнів 7- 8 класів проведено усний журнал «Сторінками історії Великобританії».

У п’ятницю відбулася вікторина для учнів 9 т- 10 класів «Сторінками історії та географії Об’єднаного Королівства Великобританії та Північної Ірландії»

Протягом тижня учні школи взяли участь в конкурсі на кращу проектну роботу «Чому важливо знати англійську мову», на кращу англомовну листівку до Різдва та нового року. Учні 4 – 3 класів переглядали англомовні мультфільми, також для учнів початкової школи відбувся парад англійських дитячих пісеньок.
 Головною метою проведення тижня було підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови в школі, розвинути в учнів навички слухання та говоріння іноземною мовою, розвинути в учнів інтерес до творчості, розвинути в учнів логічне мислення та пам'ять. 
        Мета була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови та спробували свої сили у різноманітних конкурсах. 
Всі переможці та активні учасники заходів були нагороджені грамотами. 

 

Учитель англійської мови Бізугла А.О.       

Переглядів: 481 | Додав: kapulivska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Наші друзі
Національна гаряча лінія Національна гаряча лінія

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz