Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 20:40

Капулівська гімназія Покровської сільської ради

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Шкільний щоденник

Головна » 2016 » Червень » 21 » Літні репризи табору «Козачата»
10:38
Літні репризи табору «Козачата»

Літні репризи табору «Козачата»

Літо – це пора відпочинку, мандрівок, зустрічей, мрій та їх здійснення. Яскраві враження дарує світ дитинства тим, хто активно залучається до нього.

Літній табір відпочинку «Козачата» Капулівської ЗОШ І – ІІІ ступенів цього ріку охопив 30 учнів 1-4 класів. Програма табору була розроблена таким чином, щоб дітям було весело, цікаво, корисно проводити час у стінах рідної школи та поза її межами.

На відкритті табору діти презентували свої загони яскравими назвами, піснями, взяли участь у веселих конкурсах, спортивних змаганнях, рухливих іграх.

Шкільна їдальня забезпечила козачат смачними і поживними сніданками та обідами. А в кінці табірного дня діти отримали солодкі призи від місцевих спонсорів-підприємців.

Табір відкрито – і до справи взялися справжні фахівці з історії, хімії, біології, літератури, англійської мови, образотворчого мистецтва, трудового навчання, фізичної культури, а також шкільної бібліотеки.

Щодня діти мають нові справи. Козачата відвідали шкільний історико-краєзнавчий музей ім. І.Д.Сірка, а також краєзнавчий музей м. Нікополь, після чого мандрівники мали час прогулятися міським парком і розважитися на ігрових майданчиках. Діти змогли взяти участь у фізичних дослідах і поспостерігати хімічні дослідні реакції. Презентативна робота про квіти розкрила справжній вплив тендітних створінь на людину і надихнула школярів на творчість: кожен дізнався про свою квітку і зміг намалювати її. Сучасні кабінети з мультимедійними дошками дозволяють демонструвати учням пізнавальні фільми та мультфільми. Англомовні заняття допомогли дітям пригадати теми, що вивчалися раніше. Козачат залучають до колективної роботи: виготовлення яскравих колажів, газет, що згуртовує, соціалізує відвідувачів шкільного табору. Щоранку діти виконують зарядку, яка допомагає їх бути бадьорими та активними впродовж цілого дня. Також всі бажаючи можуть відвідати гурток лялькового театру при бібліотеці і взяти участь у підготовці вистави. У дітей є місце, де можна покататися на велосипедах, роликах, гойдалках, каруселях, -   це парк навколо Будинку культури з прекрасним водограєм та мальовничими клумбами, рівними доріжками та охайними лавами.

Табір «Козачата» також приймає гостей з інших шкільних таборів району, проводить екскурсії музеєм та світлицею, знайомить зі школою, а також влаштовує розважальні конкурси, веселі перегони, спортивні змагання. Усі лишаються задоволеними.

Будемо сподіватися, що шкільний табір «Козачата» надасть його відвідувачам наснаги і багато позитивних емоцій на все подальше літо.

Начальник табору «Козачата»

 Капулівської ЗОШ І – ІІІ ступенів

Кацило Н.М.

Переглядів: 507 | Додав: kapulivska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Наші друзі
Національна гаряча лінія Національна гаряча лінія

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz