Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 23.04.2024, 18:52

Капулівська гімназія Покровської сільської ради

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Шкільний щоденник

Головна » 2016 » Лютий » 25 » Україна – в наших серцях!
10:06
Україна – в наших серцях!

    Коли людина починає бути нею? – Коли вона починає думати і дбати не про себе, а про інших людей.

21 лютого 2016 р. в стінах Будинку культури с.Капулівка відбувся благодійний ярмарок та концерт за участю школярів Капулівської ЗОШ І – ІІІ ступенів.

    На ярмарку кожен клас представляв свій стіл з різноманітними стравами. Покупцям пропонувалися кондитерські вироби, смачні українські страви, напої, фрукти.   Діти намагались виготовити страви власноруч, але не обійшлось і без допомоги батьків. Відвідувачі ярмарку отримали насолоду не тільки від смакування стравами, але й від позитивної атмосфери, яка панувала на той час.

  Усе було присвячено нашим бійцям-захисникам Вітчизни. Кошти, зібрані учнями та їхніми батьками у сумі 2709 грн., були передані саме на підтримку наших бійців-земляків, які зараз перебувають в зоні АТО і потребують як матеріальної допомоги, так і внутрішньої духовної підтримки: впевненості, що про них пам'ятають, турбуються, вболівають усім серцем, люблять…

У Капулівській ЗОШ працюють два волонтерські загони: учнівський і загальношкільний. До них можуть залучатися не тільки учні, батьки і педагогічні працівники, але й усі бажаючі і небайдужі серця нашого населеного пункту.

На урочистому концерті громадська організація «Нікопольська волонтерська сотня» нагородила грамотою педагогічний та учнівський колективи Капулівської ЗОШ на чолі з директором Болюк Валентиною Олексіївною за вагомий особистий внесок у волонтерський рух, активну громадську позицію та підтримку Збройних Сил України.

Працівники Капулівської ЗОШ, в свою чергу, теж хочуть  висловити велику подяку за організацію та активну участь у благодійному ярмарку батькам наших вихованців. Найактивніше в ярмарку взяли участь учні 5 класу (36,50грн./учня)- класний керівник Кацило Н.М., голова батьківського комітету Матюк Л.В., другими стали учні 6 класу (28,57грн./учня)- класний керівник Кузьмінчук Т.В., голова батьківського комітету Хвостенко Н.М., третіми – учні 4 класу (27,06грн./учня)- класний керівник Мохнюк Т.М., голова батьківського комітету Кірданова А.О. Спасибі за прояв чуйності, співчуття, людяності!

Тільки світло людяності може  зігріти й освітити, зробити  гідними, вільними, щасливими і здійснити братерство з-поміж нас.

Педагог-організатор

Ніконенко Ю.В.

Переглядів: 523 | Додав: kapulivska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Наші друзі
Національна гаряча лінія Національна гаряча лінія

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz