Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 17:27

Капулівська гімназія Покровської сільської ради

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Шкільний щоденник

Головна » 2016 » Грудень » 13 » Тиждень правових знань в Капулівській ЗОШ
20:00
Тиждень правових знань в Капулівській ЗОШ

           Тиждень правових знань в Капулівській ЗОШ І-ІІІ ступенів  розпочався відкриттям загальношкільної лінійки, на якій вчитель  історії Гаркуша Олександр Сергійович коротко розповів план  проведення та історію започаткування Всеукраїнського тижня  права. 
             Так, в рамках проведення тижня права були проведені  заходи, спрямовані на забезпечення захисту прав дитини  дотримання національних та загальнолюдських морально-  естетичних принципів, традицій. У школі були оформлені стенди,  випущенні стіннівки, пройшли конкурси малюнків на тему „Моя  Україна – правова держава“. 
              Для учнів 1-4 класів було проведено ситуативні ігри         „Пустощі й юридична відповідальність“ 
             Для учнів 9-11 класів був проведений усний журнал „Основні проблеми дитини в сучасному світі“. Проведено ряд бесід: „Я і закон“, „Мої права і обов’язки“, „Права свої знай – про правила й обов’язки не забувай“, „Знай свої права, дитино“, „Закон і ми“. 
            В шкільній бібліотеці було створено виставку з правової літератури. 
            Протягом тижня по класах були проведені години спілкування на тему „Що таке правомірна поведінка“. Серед учнів 5-11 класів було відбулося анкетування „Чи знаєш ти свої права?“. Учні усвідомили, щоб уміло і правильно користуватися своїми правами і добре виконувати свої обов’язки, не порушуючи прав і законних інтересів інших, треба знати закони. 
            Для учнів 9-10 класів був проведений правовий брейн-ринг „Я знаю свої права“, з рахунком18/17 перемогу здобули учні 9 класу. Під час заходу діти повторили основні статті конвенції про права дитини, а також було наголошено що права нерозривно пов’язані з обов’язками, і що ми всі повинні робити такі вчинки, щоб не зашкодити собі, родині та оточуючим. 
             Вищезазначені заходи сприяли підвищенню зацікавленості учнів у вивченні правознавства. Рівень ефективності проведених заходів був достатньо високим, що дало змогу розвивати творчі здібності учнів, поглиблювати та розширювати знання про їх права. 
             Робота по формування правових відносин продовжується і далі. Вона сприяє розширенню правових знань учнів, формує вміння співвідносити в життя норми моралі та прав, застосовувати правові знання в повсякденному житті.

Переглядів: 495 | Додав: kapulivska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Наші друзі
Національна гаряча лінія Національна гаряча лінія

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz