Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 21:27

Капулівська гімназія Покровської сільської ради

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Шкільний щоденник

Головна » 2015 » Січень » 4 » Небайдужі малі українці!
17:55
Небайдужі малі українці!

       

Війна… Яке страшне слово, а особливо якщо стосується близьких.

Понад чотири місяці 14 жителів Капулівки захищають неньку -Україну на сході нашої держави. Щоб вони не відчували себе самотніми та забутими, учні Капулівської ЗОШ І-ІІІ ступенів всіляко стараються їм допомогти.

У вересні пройшов осінній ярмарок, де діти приносили печиво, овочі та фрукти, поробки виготовлені власними руками, і на отримані кошти школярі, чим змогли, допомогли нашим солдатам. Частину коштів виділили на лікування пораненого солдата Коваля Олега, які передали його дружині, іншу - витратили на закупівлю чаю, кави, мила, туалетного паперу та термічної білизни солдатам.

Діти разом з батьками на осінніх канікулах знову приєднались до волонтерської роботи: зносили для формування посилок макаронні вироби, консерви, мед, олію, овочі, інші продукти харчування та теплі речі. Також на уроках трудового навчання дівчатка виготовили кожному воїну стрічку з національною символікою, а молодші школярі намалювали малюнки та написали листи солдатам, в яких бажають їм повернутися додому живими і обов’язково з перемогою. Усе, зібране дітьми та дорослими з допомогою волонтера нашого села Ткачової  М.С., оформили в адресні посилки і передали на передову.

Дуже приємно, що всі посилки дійшли до адресатів. Сподіваємось, що солдатів зігрівають і дитячі малюнки та листи.

Наша акція «Допоможи солдату» не закінчується, і ми продовжуємо допомагати воїнам. Наразі відбувається друга хвиля формування адресних посилок. Діти та небайдужі жителі села вже зносять продукти харчування. Тому незабаром чергова допомога буде відправлена нашим односельцям.

А ми всі разом будемо сподіватися, що війна скоро закінчиться і наші хоробрі солдати повернуться додому живими. А їхній приклад буде гідним для наслідування майбутніми поколіннями українців.

Переглядів: 622 | Додав: kapulivska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Наші друзі
Національна гаряча лінія Національна гаряча лінія

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz